+31-(0)75-6286439 info@haakmachinebouw.nl

Over Rotatek

Rotatek is opgericht in 1970 en is de toonaangevende internationale fabrikant van offset rotatiepersen voor labels, flexibele verpakkingen, vouwdozen, en comercieel en famaceutisch drukwerk. Gevestigd in Barcelona ontwerpt, produceert, verkoopt en biedt Rotatek technische ondersteuning voor al de machines. Er zijn al meer dan 1.700 Rotatek persen geïnstalleerd in meer dan 70 landen. Dit is de bevestiging van de goede kwaliteit en service.

"IJzersterk in kleine tot middelgrote oplages"

Brava

Met de Brava kan zowel half roterend als roterend worden gedrukt. Met het semi-roterende systeem kan de druklengte gewijzigd worden zonder gereedschap te gebruiken of cilinders te verwisselen. Dit is ideaal voor middelgrote en korte oplagen.

Universal

De Universal is een gecombineerde rotatieve offset en flexo pers, die beschikt over verwisselbare lichtegewicht sleeves. Dit biedt onovertroffen gemak en eenvoud bij het veranderen van opdracht, omdat alleen de sleeves  worden verwijderd.

Vlakke zeefdruk unit

De vlakke zeefdruk unit is ideaal voor het bedrukken van hele oppervlakken tot een dikte van 300 micron. Hiermee kunnen kleine details en hoge opaciteit worden behaald, terwijl de kosten door de vlakke zeefdrukvorm beperkt worden.

Warme folie- en reliëfdruk

De unit maakt het mogelijk om foliedruk en reliëfdruk tegelijkertijd uit te voeren. Er is een zone voor foliedruk op 180 ºC en een voor reliëfdruk bij 50 ºC , wanneer de twee processen tegelijkertijd worden uitgevoerd.

Registreer voor de nieuwsbrief

Registreer voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwbrief en ontvang het laatste nieuws van Van Zalinge.

Hartelijk dank voor uw registratie!

Share This