+31-(0)75-6286439 info@haakmachinebouw.nl

Colordyne Technologies

Colordyne Technologies is de toonaangevende fabrikant van high-speed digitale inkt-jet printsystemen met hoge resolutie. Waar heel de markt zich vooral op complete drukpersen concentreert biedt Colordyne een instapversie, waarbij een complete digitale drukunit op een bestaande drukpers of nabewerkingsmachine geplaatst wordt.

 

De besparingen zijn evident: Op- en afwikkelstation, drukstations en stansstations bestaan al, de originele machine kan de oorspronkelijk functies voor honderd procent behouden en alle bestaande werktuigen kunnen gebruikt blijven worden. Deze technologie biedt de etiket-en verpakkingsindustrie een betaalbare oplossing. Indien gewenst wordt de oude machine eerst door ons voor dit doel geoptimaliseerd.

 

Naast de successen met Memjet printtechnologie (waterinkten) is de serie nu uitgebreid met Colordyne 3600 Series UV-Retrofit (UV-inkten) als reactie op de groeiende vraag naar digitale vier of vijfkleurige UV-inkjet oplossingen.

 

De UV-Retrofit print digitaal CMYK + wit bij snelheden tot 60 meter per minuut. De unit is verkrijgbaar in de printbreedte van 216 mm of 324 mm en levert een afdrukresolutie van 600x600 dpi. Er wordt gebruik gemaakt van UV-inkten die zijn ontworpen voor een  breed scala aan zelfklevende en flexibele verpakkingsmaterialen.

Registreer voor de nieuwsbrief

Registreer voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwbrief en ontvang het laatste nieuws van Van Zalinge.

Hartelijk dank voor uw registratie!

Share This
%d bloggers liken dit: